Avoin työpaikka: Customer Success Manager

Haemme joukkoomme asiakaslähtöistä myyjää. Kerrot kasvotusten ja puhelimessa pienyrityksille työnantajuuteen keskittyneestä ilmaisesta yritysneuvonnastamme ELY-keskuksen tarjoamana. Tehtävässä pääset keskittymään erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamiseen, sillä neuvontamme on yrityksille ilmainen ja pääset aidosti auttamaan heitä kasvattamaan yritystään.

Yritysneuvontojen sisällöt yrityksille koostuvat työn hankinnan eri tavoista, kuten työn ostamisesta, työvoiman vuokraamisesta ja rekrytoinnista. Tärkeintä tehtävässä ei ole laaja kokemus myynnistä, vaan hyvä asenne ja halu kehittyä. Sinut koulutetaan asiakashankinnan ammattilaiseksi ja laadukkaat materiaalit ovat tukenasi myynnissä. Voit lukea palvelusta lisää täällä.

Tiimimme on joukko kunnianhimoisia kehittäjiä ja yrittäjiä. Meidän kanssa pääset työskentelemään päämääräorientoituneessa, tiiviissä ja rennossa tiimissä. Uskomme ratkaisukeskeiseen tekijyyteen, jossa hihat käärittyämme asioita tapahtuu. Y4 Works on perustettu mullistamaan uudenlaisilla ratkaisuilla sitä, miten ihmiset löytävät, oppivat ja tekevät työtä. 

Työaika on noin 20 tuntia viikossa tai sopimuksen mukaan. Työtä saa tehdä joustavasti etänä tai toimistoltamme. Tuntipalkka on 12€ jonka lisäksi työstä maksetaan suoriutumispalkkiota – nykyisen myyjäkeskiarvon mukaan noin 10€ tunnissa. Työt alkavat mahdollisimman pian ja valitsemme työntekijän heti sopivan löydyttyä. Perustellusti palkkauksesta, työn aloituksesta sekä sisällöistä voidaan neuvotella.

 

Odotamme sinulta

 • Arvostamme soveltuvaa työkokemusta esimerkiksi myynnistä tai asiakaspalvelusta
 • Kykyä työskennellä suomeksi ja englanniksi
 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
 • Työtehtävissäsi oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä, huolellista työn laatua ja kykyä saattaa tehtävät loppuun tavoitteellisesti
 • Ratkaisukeskeistä, positiivista ja kehittymishaluista asennetta

 

Katsomme eduksi

 • Kokemuksen B2B-myynnistä ja asiakaspalvelusta
 • Kokemusta yrittäjyydestä ja sen osa-alueista 
 • Ymmärrystä rekrytoinnista

 

Tarjoamme sinulle

 • Reilun, avoimen ja kunnianhimoisen työyhteisön, joka auttaa toisiaan onnistumaan
 • Joustavat työajat
 • Innostavan, monialaisen työympäristön
 • Mahdollisuuden kasvaa alan asiantuntijana
viiva neliö2

Lähetä tiivis, vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekrytointi@y4works.fi. Mikäli teet kirjallisen hakemuksen, CV:n ja hakemuksen yhteispituus on kaksi liuskaa. Toimita ne pdf-muodossa yhtenä tiedostona. Laita tiedoston nimeksi pelkästään oma nimesi. Kirjoita viestin otsikkoon “Hakemus Myyjäksi, [oma nimesi]”.

Kerro hakemuksessasi, miksi haluaisit juuri Y4 Worksille töihin. Tuo hakemuksessasi esiin, millainen tekijä olet ja millainen työ sinua inspiroi. Meitä kiinnostaa kuulla, millainen tiimityöskentelijä olet ja mitä taitoja tuot mukanasi tiimiin. Lisäksi voit kertoa, minkälaisia projekteja olet ollut toteuttamassa ja missä voisimme auttaa sinua kehittymään.

Valitsemme työntekijän heti sopivan löydyttyä. Tulemme haastattelemaan sopivat ehdokkaat, jonka jälkeen ilmoitamme aina päätöksestämme sähköpostilla tai puhelimitse. Työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Riia Ranta
040 054 3234‬
riia@y4works.fi

viiva neliö2